COMANDA, LIVRARE, TRANSPORT:

Produsele se comanda direct de pe site (adaugati in cos si urmariti toti pasii ceruti pana la finalizarea comenzii) sau la telefon: 0747-080239 sau 0747-080238

Produsele se trimit cu plata ramburs catre clienti ambalate in plicuri speciale sau in cutii (in functie de numarul de produse comandate).

Plata transportului:

Transportul este suportat de catre client iar livrarea se face fie prin Posta Romana in cca 3-5 zile lucratoare, caz in care va trebui sa ridicati coletul de la oficiul postal indicat pe aviz, fie prin curier rapid (cca 24-48 ore) si se realizeaza in orice localitate unde curierul are arie de acoperire, direct la adresa mentionata in comanda. Transportul are o valoare de cca 25 lei, in functie de numarul de produse comandate si de greutatea finala a coletului. In costul transportului este inclusa si suma pentru aducerea banilor platiti de dvs. catre firma noastra.

Produsele pot fi returnate in maxim 14 zile lucratoare de la comanda, cu anunt prealabil catre firma furnizoare (prin e-mail sau prin formularul de contact din sectiunea CONTACT a site-ului web), conform legii protectiei consumatorului din Romania! vezi pagina dedicata regulamentelor ANPC din subsolul paginii Home, partea dreapta-jos.

 

www.revitalizor.ro este proprietate a NLP & REIKI SOLUTIONS. Copierea manuala sau automata a textului si fotografiilor de pe site-uri, fara acordul proprietarilor, se sanctioneaza potrivit legilor in vigoare!