ULEI ESENTIAL AROMATERAPIE REFRESHEN- Pachet de 3 flacoane a câte 15ml/1 flacon (total 45 ml)

Datorita formulei de laborator in care au fost create, uleiurile esențiale REFRESHEN sunt solubile în apă rece (apă de la robinet), inlatura bacteriile neprietenoase cu organismul care stau la baza diferitelor boli, viroze, alergii. Folosite în aparatul Revitalizor, uleiurile esențiale din plante REFRESHEN, oferă aerului din încăpere un miros excelent și îmbogățesc starea fizică și psihică. Comandă uleiuri esențiale aromaterapie AICI.

Pachetele de ulei esențial REFRESHEN:

Pachetul A ”CALM si ECHILIBRU”:  

1 flacon de 15 ml de Lavandă, 1 flacon de 15 ml de bambus și floare de lotus, 1 flacon de 15 ml de măr verde și stejar

Pachetul B ”FLORAL”:

1 flacon de 15 ml de Violete, 1 flacon de 15 ml de flori de cireș, 1 flacon de 15 ml de iasomie și orhidee

Pachetul C ”RELAXARE și SOMN UȘOR”:

1 flacon de 15 ml de Lavandă și geraniu, 1 flacon de 15 ml de mușețel și lavandă, 1 flacon de 15 ml de eucalipt și mentol

Pachetul D ”ENERGIE și REVIGORARE”:

1 flacon de 15 ml de Trandafir și lavandă, 1 flacon de 15 ml de grepfrut și mandarin, 1 flacon de 15 ml de tămâie și rozmarin

Stresul poate fi ușor îndepărtat! Durerile de gât, astmul, sinuzita, migrenele, răcelile, virozele, pot fi alungate datorită minunatelor plante din care sunt create uleiurile esențiale REFRESHEN.

Utilizare Ulei esential Refreshen
-    In cuva cu apa rece (apă de la robinet) a aparatului REVITALIZOR de purificare aer sau umidificator de aer cu aburi sau candela ceramica cu pastila de lumanare se adauga cca 5-10 picături de ulei esential . Pentru un miros mai intens puteti dubla cantitatea.
-    Pentru curatarea diferitelor suprafete : obiecte sanitare, sticla , inox, pardoseli, se pun cca 5 ml (aproximativ 20 picaturi) intr-un litru de apa rece si se sterg suparafetele dorite cu o laveta inmuiata in aceasta solutie.  Un flacon de 15 ml ajunge pentru o igienizare a aerului timp de cca 15-20 zile. Un pachet de 3 flacoane este necesar pentru folosinta in aparate de cca 1,5 luni de zile, astfel încât, pentru dezinfectarea aerului timp de 6 luni, este necesar să folosiți în aparatul revitalizor, aproximativ 4 pachete de ulei esențial, adică 12 flacoane a câte 15 ml/flacon, un total de 180 ml ulei esențial.
Ingrediente:
ulei esential de plante, propylene glycol, apa

             
Cantitate într-un pachet: 3 X 15 ml/flacon; Produs in Singapore. Preț pachet 30 lei + transport. Comandă AICI.

Atentie! A nu se ingera, a nu se lasa la indemana copiilor!
A nu se pastra la temperaturi mari si direct sub razele soarelui!
A nu se folosi in alte scopuri decat cele descrise mai sus!


Pret pentru 1 pachet de 3 flacoane (45 ml/pachet): 30 lei + transport (cca 25 lei). 

 

OFERTĂ: 4 pachete a câte 3 flacoane/pachet: 100 lei + transport (reducere de 20 lei) pentru cca. 3 luni de igienizare, înmiresmare, dezinfectare și împrospătare a aerului.

Comanda se face pe site sau la 0747-080239