Purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN este o adevarată minune a tehnologiei moderne, care reușește să producă pentru noi aer curat, ionizat natural, proaspăt și sănătos. Este un aparat de purificare a aerului revoluționar de hidro-tratare a aerului, care trage aerul contaminat din încăpere, în interiorul lui și îl purificî cu ajutorul apei.

Preț: 1 aparat purificare aer Revitalizor + 1 pachet de 3 flacoane ulei solubil Refreshen (3 flacoane de soluție antibacterială și aromaterapie, pentru 2-3 luni de dezinfectare și odorizare) = 200 lei, transport GRATUIT!!!

Folosit doar cu apă proaspătă, Revitalizor REFRESHEN purifică, ionizează natural, umidifică și igienizează aerul din interior. Elimină praf, polen, particule de carbon și fum de țigară. Un efect de aromaterapie, neutralizare a bacteriilor, alergenilor și polenului, se obține prin adăugarea în apa din cuva revitalizorului, a uleiurilor esențiale REFRESHEN din extracte naturale de plante. Apoi, un aer pur, curat, proaspăt și sănătos, este împins afară, ca interiorul încăperii să beneficieze de prospețime și mireasmă plăcută. Acest lucru este posibil, datorită unui motor de mici dimensiuni, care dezvoltă până la 2000 de rotații pe minut. Deasupra tijei de recirculare a apei din cuvă, se află un ventilator care împinge în afară, aerul ce trece prin perdeaua de apă proaspăt igienizată. Astfel, aparatul are și funcție de ușoară umidificare, lăsând aerul încărcat cu particule foarte fine de apă, excelent pentru o respirație curată și sănătoasă. Aparatul are sub capac un led care emite o culoare discretă, albastră, ce se dispersează în apa din cuvă și creează un efect sensibil de cromoterapie. Lumina este discretă, nu deranjează, poate fi foarte utilă ca lampă de veghe pe timp de noapte. Rezultatul: producerea unui aer curat, pur si sănătos. În timpul acestui proces de schimb de aer, bacterii, alergeni și alte particule nedorite (praf, rugină, carbon, mucegaiuri etc) sunt eliminate. Mirosurile neplăcute (de mucegai, fum de țigară, fum, pește, usturoi, alte mirosuri) sunt epurate și înlocuite cu miresme și parfumuri proaspete de plante. De asemenea, purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN aduce și păstrează aerul la un nivel de umiditate acceptabil pentru piele și sistemul respirator.

CLICK AICI pentru a comanda aparate REVITALIZOR purificare aer

Purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN, folosit cu apă și uleiuri esențiale antibacteriene REFRESHEN, este de un real folos în tratamentul alternativ al unor boli si afecțiuni cum sunt: bronșite, rinite, sinuzite, astm bronșic, migrene, insomnie, depresii, anxietate, răceală si gripă, viroze, tuse convulsivă, boli ale ochilor, nervozitate și iritație, eczeme și urticarie, boli de piele etc. Aerul proaspăt și curat își va aduce aportul pozitiv la o stare generală bună, la o creștere a imunității și la o reală poftă de viață!

Uleiurile esențiale REFRESHEN, esențe disponibile:

Pachetele de ulei esențial REFRESHEN:

-Pachetul A ”CALM si ECHILIBRU”:  

1 flacon de 15 ml de lavandă, 1 flacon de 15 ml de bambus și floare de lotus, 1 flacon de 15 ml de măr verde și stejar

-Pachetul B ”FLORAL”:

1 flacon de 15 ml de violete, 1 flacon de 15 ml de flori de cireș, 1 flacon de 15 ml de iasomie și orhidee

-Pachetul C ”RELAXARE și SOMN UȘOR”:

1 flacon de 15 ml de lavandă și geraniu, 1 flacon de 15 ml de mușețel și lavandă, 1 flacon de 15 ml de eucalipt și mentol

-Pachetul D ”ENERGIE și REVIGORARE”:

1 flacon de 15 ml de trandafir și lavandă, 1 flacon de 15 ml de grepfrut și mandarin, 1 flacon de 15 ml de tămâie și rozmarin

CLICK AICI pentru a comanda ULEIURI ESENȚIALE REFRESHEN

LOCAȚII RECOMANDATE PENTRU FOLOSIREA PURIFICATOARELOR-IONIZATOARELOR DE AER "REVITALIZOR REFRESHEN"

1. În bucătării: Purificatorul de aer Revitalizor REFRESHEN elimină mirosurile neplăcute ale unor preparate culinare.

2. În sufragerii și saloane, săli de conferințe: Ionizatorul de aer REFRESHEN elimină fumul de țigară, praful, bacteriile, polenul (util mai ales după petreceri și întâlniri la care se fumează)

3. În dormitor și camera copiilor: REFRESHEN oferă o respirație ușoară, sănătoasă și curată, un aer umidificat, ionizat, pentru o odihnă excelentă și un somn liniștit. Excelent pentru camera copiilor. Oferă prospețime și ajută la întărirea sistemului imunitar, protejează împotriva virusurilor și bacteriilor responsabile în diverse afecțiuni.

4. În restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cluburi și discoteci: Purificatorul de aer revitalizor REFRESHEN odorizează încăperile, elimină mirosurile neplăcute

5. În cabinete și laboratoare medicale, mai cu seamă în cabinete stomatologice și  de tehnică dentară: Aparatul de aer revitalizor REFRESHEN elimină o mare parte din praf, bacteriile și alergenii, alte mirosuri neplăcute, elimină o serie de poluanți chimici.

6. În magazine Pet-Shop: Aparatul de purificare aer revitalizor REFRESHEN elimină mirosurile generate de animale și hrana pentru animale, odorizează încăperile

7. În magazinele alimentare: Aparatul Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului, elimină bacteriile neprietenoase cu alimentele

8. În birouri și săli de conferințe/ședințe: purificatorul de aer revitalizor REFRESHEN conferă prospețime aerului, oferă un tonus și o putere de concentrare crescute.

9. Orice locație unde se dorește un aer proaspăt și sănătos, folosește purificatorul de aer revitalizor REFRESHEN pentru aer curat!

Pentru a comanda APARATE DE PE SITE faceți click pe "APASĂ AICI PENTRU A CUMPĂRA APARATE REVITALIZOR" apoi alegeți produsul și adăugați în coș. Pentru a cumpăra uleiuri esențiale Refreshen, procedați la fel, apăsând pe butonul "APASĂ AICI PENTRU A CUMPĂRA ULEIURI ESENȚIALE REFRESHEN"

Produsele Revitalizor Refreshen (purificatoarele și uleiurile esențiale) se pot comanda și prin telefon, la 0747-080238 sau 0747-080239.

Ne găsiți și pe facebook aici: Schimbă aerul, Respiră sănătate!