Purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN este o adevarată minune a tehnologiei moderne, care reușește să producă pentru noi aer curat, ionizat, proaspăt și sănătos. Este un aparat de purificare a aerului, un umidificator și un ionizator revoluționar de hidro-tratare a aerului, care trage aerul contaminat din încăpere, în interiorul lui și îl purificî cu ajutorul apei.

Preț: 1 aparat purificare aer Revitalizor + 2 pachete de flacoane ulei solubil Refreshen (6 flacoane de soluție antibacterială și aromaterapie, pentru minim 3 luni de dezinfectare și odorizare) = 350 lei, transport GRATUIT!!!

OFERTĂ PROMOȚIONALĂ!!!

2 aparate Revitalizor + 4 pachete de soluție antibacteriană aromatică Refreshen (12 flacoane de ulei esențial a câte 15ml/flacon, arome diferite) = 500 lei, transport gratuit!!!

Folosit doar cu apă proaspătă, Revitalizor REFRESHEN purifică, ionizează, umidifică și igienizează aerul din interior. Elimină praf, polen, particule de carbon și fum de țigară. Un efect de aromaterapie, neutralizare a bacteriilor, alergenilor și polenului, se obține prin adăugarea în apa din cuva revitalizorului, a uleiurilor esențiale REFRESHEN din extracte naturale de plante. Apoi, un aer pur, curat, proaspăt și sănătos, este împins afară, ca interiorul încăperii să beneficieze de prospețime și mireasmă plăcută. Acest lucru este posibil, datorită unui motor de mici dimensiuni, care dezvoltă până la 2000 de rotații pe minut. Deasupra tijei de recirculare a apei din cuvă, se află un ventilator care împinge în afară, aerul ce trece prin perdeaua de apă proaspăt igienizată. Astfel, aparatul are și funcție de ușoară umidificare, lăsând aerul încărcat cu particule foarte fine de apă, excelent pentru o respirație curată și sănătoasă. Aparatul are sub capac un led care emite o culoare discretă, albastră, ce se dispersează în apa din cuvă și creează un efect sensibil de cromoterapie. Lumina este discretă, nu deranjează, poate fi foarte utilă ca lampă de veghe pe timp de noapte. În interiorul aparatului este încorporat și un generator electronic de ioni negativi, care emite cca 3 milioane de ioni negativi pe centimetru cub. Acest lucru face ca aerul din încăpere să semene cu aerul prezent la marginea mărilor și oceanelor, la marginea cascadelor de apă sau în mijlocul pădurii după o ploaie de primăvară. Rezultatul: producerea unui aer curat, pur si sănătos. În timpul acestui proces de schimb de aer, bacterii, alergeni și alte particule nedorite (praf, rugină, carbon, mucegaiuri etc) sunt eliminate. Mirosurile neplăcute (de mucegai, fum de țigară, fum, pește, usturoi, alte mirosuri) sunt epurate și înlocuite cu miresme și parfumuri proaspete de plante. De asemenea, purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN aduce și păstrează aerul la un nivel de umiditate acceptabil pentru piele și sistemul respirator.

CLICK AICI pentru a comanda aparate REVITALIZOR purificare aer

Purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN, folosit cu apă și uleiuri esențiale antibacteriene REFRESHEN, este de un real folos în tratamentul alternativ al unor boli si afecțiuni cum sunt: bronșite, rinite, sinuzite, astm bronșic, migrene, insomnie, depresii, anxietate, răceală si gripă, viroze, tuse convulsivă, boli ale ochilor, nervozitate și iritație, eczeme și urticarie, boli de piele etc. Aerul proaspăt și curat își va aduce aportul pozitiv la o stare generală bună, la o creștere a imunității și la o reală poftă de viață!

Uleiurile esențiale REFRESHEN, esențe disponibile:

Pachetele de ulei esențial REFRESHEN:

-Pachetul A ”CALM si ECHILIBRU”:  

1 flacon de 15 ml de lavandă, 1 flacon de 15 ml de bambus și floare de lotus, 1 flacon de 15 ml de măr verde și stejar

-Pachetul B ”FLORAL”:

1 flacon de 15 ml de violete, 1 flacon de 15 ml de flori de cireș, 1 flacon de 15 ml de iasomie și orhidee

-Pachetul C ”RELAXARE și SOMN UȘOR”:

1 flacon de 15 ml de lavandă și geraniu, 1 flacon de 15 ml de mușețel și lavandă, 1 flacon de 15 ml de eucalipt și mentol

-Pachetul D ”ENERGIE și REVIGORARE”:

1 flacon de 15 ml de trandafir și lavandă, 1 flacon de 15 ml de grepfrut și mandarin, 1 flacon de 15 ml de tămâie și rozmarin

CLICK AICI pentru a comanda ULEIURI ESENȚIALE REFRESHEN

LOCAȚII RECOMANDATE PENTRU FOLOSIREA PURIFICATOARELOR-IONIZATOARELOR DE AER "REVITALIZOR REFRESHEN"

1. În bucătării: Purificatorul de aer Revitalizor REFRESHEN elimină mirosurile neplăcute ale unor preparate culinare.

2. În sufragerii și saloane, săli de conferințe: Ionizatorul de aer REFRESHEN elimină fumul de țigară, praful, bacteriile, polenul (util mai ales după petreceri și întâlniri la care se fumează)

3. În dormitor și camera copiilor: Umidificatorul, ionizator de aer REFRESHEN oferă o respirație ușoară, sănătoasă și curată, un aer umidificat, ionizat, pentru o odihnă excelentă și un somn liniștit. Excelent pentru camera copiilor. Oferă prospețime și ajută la întărirea sistemului imunitar, protejează împotriva virusurilor și bacteriilor responsabile în diverse afecțiuni.

4. În restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cluburi și discoteci: Purificatorul de aer revitalizor REFRESHEN odorizează încăperile, elimină mirosurile neplăcute

5. În cabinete și laboratoare medicale, mai cu seamă în cabinete stomatologice și  de tehnică dentară: Ionizatorul-purificator de aer revitalizor REFRESHEN elimină o mare parte din praf, bacteriile și alergenii, alte mirosuri neplăcute, elimină o serie de poluanți chimici.

6. În magazine Pet-Shop: Aparatul de purificare aer revitalizor REFRESHEN elimină mirosurile generate de animale și hrana pentru animale, odorizează încăperile

7. În magazinele alimentare: Aparatul Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului, elimină bacteriile neprietenoase cu alimentele

8. În birouri și săli de conferințe/ședințe: purificatorul de aer/ionizatorul revitalizor REFRESHEN conferă prospețime aerului, oferă un tonus și o putere de concentrare crescute.

9. Orice locație unde se dorește un aer proaspăt și sănătos, folosește purificatorul de aer revitalizor REFRESHEN pentru aer curat!

Pentru a comanda APARATE DE PE SITE faceți click pe "APASĂ AICI PENTRU A CUMPĂRA APARATE REVITALIZOR" apoi alegeți produsul și adăugați în coș. Pentru a cumpăra uleiuri esențiale Refreshen, procedați la fel, apăsând pe butonul "APASĂ AICI PENTRU A CUMPĂRA ULEIURI ESENȚIALE REFRESHEN"

Produsele Revitalizor Refreshen (purificatoarele și uleiurile esențiale) se pot comanda și prin telefon, la 0747-080238 sau 0747-080239.

Ne găsiți și pe facebook aici: Schimbă aerul, Respiră sănătate!

În cuva aparatului PURIFICATOR DE AER REVITALIZOR REFRESHEN se toarnă cca 1L apa proaspată (între nivelul minim și maxim indicate pe cuvă), în care se adaugă, după caz, cca. 10-20 picături de ulei esențial aromatic antibacterial REFRESHEN. Se pune apoi capacul peste cuva purificatorului, prin simpla așezare deasupra, astfel încât să intre în mod corect. Aparatul se conectează cu ajutorul cablului propriu la sursa de 220V. În momentul pornirii, motorul începe să dezvolte o mișcare de rotație, turbionară, de cca 2000 rotații pe minut. În același timp, aparatul revitalizor pentru purificarea aerului, este prevăzut sub capac, cu un led albastru discret, care dispersează lumină albastră în interiorul cuvei de apă, care creează un efect de cromoterapie special. Lumina nu este deranjantă, aparatul fiind astfel și o utilă lampă de veghe.

Cu acest conținut (1L apă și 5-10 picături de ulei esențial aromatic), aparatul purificator-ionizator-umidificator de aer revitalizor REFRESHEN poate funcționa neîntrerupt timp de 2-3 zile (până când apa din cuvă scade sub nivelul minim indicat, semn că trebuie schimbată), după care, conținutul se schimbă. În mod evident, dacă apa din cuvă se murdărește din cauza unei contaminări serioase a aerului, ea trebuie schimbată la momentul potrivit. De la momentul pornirii, în câteva minute (maxim 30 minute, funcție de volumul încăperii), aerul se schimbă total în aer proaspăt, curat și sănătos. Folosit doar cu apă, aparatul de ionizare aer Revitalizor, purifică aerul din încăpere, adună o mare parte din praf și particule de mucegai, carbon și ciuperci. Adăugând ulei esențial, se obține un efect aromaterapeutic intens, fiecare plantă din ulei iși aduce aportul la sănătatea și igiena aerului din ambient. Curățarea și întreținerea aparatului revitalizor pentru purificarea aerului: Spălați bine cuva de apă, de câte ori schimbați conținutul. Îndepărtați de pe carcasa motorului și de pe tija de recirculare mizeria cu un burete fin sau o lavetă de bucătărie. Din când în când, suflați tija de recirculare, iar în cazul în care este înfundată serios cu mizerie, îndepărtați aceasta, prin introducerea și curățarea tijei cu o scobitoare sau ceva asemănător. De câte ori schimbați conținutul de apă sau întrețineți aparatul, deconectați aparatul de la sursa de curent electric. Nu lăsați aparatele și uleiurile la îndemâna copiilor. Aparatele purificatoare de aer REVITALIZOR REFRESHEN se comercializează împreună cu o fișă de întrebuințare și garanție pentru 2 ani.

PURIFICATORUL DE AER REVITALIZOR REFRESHEN-CADOU PENTRU CASĂ, FAMILIE ȘI FIRMĂ! Produsele REFRESHEN aduc un plus de sănătate și confort celor ce le întrebuințează. De aceea, ele sunt minunate cadouri pentru cei dragi, pentru prieteni și familie, cu diverse ocazii. De ziua de naștere, cu ocazia căsătoriei, cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun, poți face o bucurie celor dragi, oferindu-le un cadou plin de sănătate și confort. Folosiți aparatul purificator de aer Refreshen în timpul petrecerilor, iar apoi lăsați-l să funcționeze în continuare. Când vă veți trezi, vă veți aminti cu drag de momentele frumoase petrecute cu cei dragi și veți da total uitării, mirosurile de fum de țigară, de mâncare, transpirație sau mirosul închis al încăperii. Pentru că aparatul și uleiul REFRESHEN va face asta pentru dumneavoastră. Va curăța și va împrospăta aerul din încăperi cu parfum proaspăt de plante. Vă dorim momente minunate alături de cei dragi și de aparatele de purificare și ionizare aer REFRESHEN! Schimbă aerul, respiră sănătate! Comandă purificatorul de aer Revitalizor AICI; Comandă uleiuri esențiale aromatice AICI.